Tess van Mulligen, Sylvie Koenderman, Luna Ninaber
Tess van Mulligen, Sylvie Koenderman, Luna Ninaber Foto: Chayenne Kolk

BRONS VOOR RKDOS TURNEN DAMES IN FINALE MB NIVEAU 4

Sport Ingezonden

BRONS VOOR RKDOS TURNEN DAMES IN FINALE MB NIVEAU 4


Op zaterdag 13 mei mochten Luna Ninaber, Tess van Mulligen en Sylvie Koenderman van RKDOS Turnen Dames in actie komen op de individuele meerkampfinale middenbouw niveau 4 te Hengelo.

De dames begonnen de finale op balk, een spannend toestel. De zenuwen waren de baas, wat betekent dat we op balk wat punten hebben laten liggen. Ondanks dat, pakte Luna een 7e plek op dit toestel.


 Op vloer lieten ze alle drie een mooie vloeroefening zien met een arabier flikflak salto. Voor Tess resulteerde dit in een 3e plek op vloer, Luna eindigde hier op plek 5 en Sylvie op plek 15. 


Op sprong en brug werden er door de meiden geen foutjes gemaakt. De scores waren dan ook erg goed! Een 3e plek voor Tess op sprong en een 2e plek voor Luna op brug. 


De prijsuitreiking was spannend en het deelnemersveld was sterk! Luna mocht de 3e plek in het eindklassement in ontvangst nemen! Tess eindigde op plek 8 en Sylvie op plek 20.


Super goed gedaan meiden! Trainers kijken terug op een mooie wedstrijd!

Luna Ninaber, Tess van Mulligen, Sylvie Koenderman
Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 19 uur geleden