Terecht gelijkspel voor de dames HCK

KAMPEN – De hockeyvrouwen van HCK hebben afgelopen zondag een belangrijk 3-3 gelijkspel behaald tegen Hardenberg. Door deze remise hebbe de Kamper dames de tweede plaats behaald in de voorcompetitie voor het komende hockeyseizoen. HCK begon moeizaam en al snel viel de 0-1 voor Hardenberg. Vervolgens begonnen de dames van Kampen wat meer tegenstrijd te leveren door wat feller de duels in de gaan en meer af te spelen. Het leidde tot de 1-1 van Janneke Posthouwer. Hardenberg en Kampen leken erg aan elkaar gewaagd, maar na zo’n tien minuten wist Hardenberg weer door de verdediging van Kampen te komen en scoorde de 1-2. Mireille Ruijmgaart bracht HCK daarna weer langszij met een fraaie hoge bal in het net. Na rust kwam Hardenberg weer op voorsprong. HCK ging daarna op jacht naar de gelijkmaker en zat Hardenberg vel op de huid. Dit werd beloond. Janneke Posthouder maakte de 3-3. Kampen wist daarna de dames van Hardenberg op een afstand te houden en de wedstrijd eindigde dan ook in een terecht gelijkspel.