’s-Heerenbroek wint met tien man

VEESSEN – ‘s –Heerenbroek was tegen VEVO op weg naar een goede overwinning, maar een rode kaart voor Robert Palland gooide roet in het eten. VEVO kwam terug tot 2-2, maar in de tweede helft gaf ’s-Heerenbroek met een man minder weinig meer weg. De ploeg van trainer Gert Vosjan pakte in de slotfase zelfs nog de winst. William Meuleman was de gevierde man. ’s-Heerenbroek had aanvankelijk weinig te vrezen van VEVO. De ploeg liep soepel uit naar een 0-2 voorsprong. Gert Kwakkel scoorde in de 22e minuut. Na een solo maakte hij het fraai af. Twee minuten later schoot Wessel van Dijk ’s-Heerenbroek naar 0-2. In de 28e minuut kwam er een kink in de kabel voor ’s-Heerenbroek. Robert Palland maakte een overtreding op een doorgebroken speler en werd met rood weggestuurd. Uit een toegekende vrije trap scoorde VEVO vervolgens 1-2. In de 34e minuut viel ook de2-2. ’s-Heerenbroek had het moeilijk, maar slaagde er in om meer schade te voorkomen. Na rust had ’s-Heerenbroek de zaken goed voor elkaar. VEVO was twee keer gevaarlijk, maar keeper Laurens Visser reageerde attent. ’s-Heerenbroek was in de tweede helft gevaarlijker en kwam vijf minuten voor tijd op een beslissende voorsprong via Wiliam Meuleman. Trainer Gert Vosjan van ’s-Heerenbroek sprak van een verdiende zege. “Met tien man hebben we tactisch en qua inzet goed gevoetbald. “