Nederlaag 's-Heerenbroek

BRUCHTERVELD - 's-Heerenbroek heeft zaterdag een verdiende nederlaag geleden. Bruchterveld was met 1-0 te sterk. Bruchterveld was in de eerste helft de betere ploeg. 's-Heerenbroek had grote moeite om de spitsen van Bruchterveld in bedwang te houden. Toch was dat niet terug te zien in de kansenverhouding. Beide ploegen kregen in de eerste 45 minuten twee grote kansen. Namens 's-Heerenbroek waren Hendrik Rietman en Wessel van Dijk kansrijk. Bruchterveld kwam in de 40e minuut op voorsprong. Na rust had 's-Heerenbroek Bruchterveld onder controle, maar de ploeg van trainer Vosjan kon zelf nauwelijks iets creëren. Daarnaast werd ook nog Gilliam Bien met een rode kaart weggestuurd in de 80e minuut (tweede gele kaart).