IJVV heeft geen kind aan Dodewaard

Sport

IJSSELMUIDEN - IJVV heeft zaterdag de goede lijn van de laatste weken door kunnen trekken. In eigen huis won de ploeg van trainer Edwin Duim eenvoudig met 4-1 van hekkensluiter Dodewaard.

IJVV was vanaf het begin de betere ploeg. Het publiek moest tot de 19e minuut wachten voordat de score werd geopend. Na een handsbal wees de arbiter naar de stip. Dries Huisman schoot de strafschop binnen. Ook na deze treffer kreeg IJVV enkele goede mogelijkheden.

Direct na rust besliste Koen Buikema de eenzijdige wedstrijd door de 2-0 te scoren. Vervolgens maakten Jeroen Meuleman en Erik Post de derde en vierde IJVV-treffer en deed Dodewaard nog wat terug.

Door de zege is IJVV DFS gepasseerd op de ranglijst en is het verschil met OWIOS teruggebracht tont een punt. De IJsselmuidenaren hebben wel een wedstrijd minder gespeeld dan de ploeg uit Oldeboek, dat op een veilige tiende plaats staat. Dinsdag 5 april moet IJVV thuis inhalen tegen Stroe. Zaterdag wacht de moeilijke uitbeurt bij koploper Lelystad '67.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00