Reflex blijft in A-League

Sport

ROTTERDAM - De Kamper volleybalvereniging Zalsman/Reflex is ook volgend seizoen actief in de A-League. De ploeg van trainer Edward Kamphuis won zaterdagavond de vierde wedstrijd in de play-outsin Rotterdam tegen Fusion met 1-3.Hiermee haalde het de noodzakelijke derde overwinning binnen en won het de strijd tegen Fusion om directe degradatie uit de A-League.

Na twee overwinningen kreeg Reflex vorige week een gevoelige tik. De ploeg wilde de klus in de eigen Reflexhal definitief klaren, maar dat lukte niet. De ploeg van trainer Edward Kamphuis ging met 1-3 onderuit, zodat een vierde ontmoeting noodzakelijk was.


Zoals wel vaker was het verschil tussen beide ploegen gering. Uiteindelijk won Fusion de eerste set met 27-25. Ook daarna bleven de verschillen klein. Reflex won de tweede set met 24-26 en de derde met 26-28. Daarna kon Reflex het definitief afmaken. De vierde set ging met 21-25 naar Reflex.

Foto: Tennekes/ Reflex viert feest in de Reflexhal tijdens de wedstrijd tegen Fusion in de eigen Reflexhal op 24 maart. Het feest was van korte duur, maar zaterdag rekende Reflex alsnog definitief af met de ploeg uit Rotterdam