Weer verlies Wit-Blauw

ZAANDAM – De korfballers van Wit-Blauw/Green Organics bleven ook in het derde competitieduel puntloos. ZKV was met 19-14 te sterk. De nederlaag was vooral te wijten aan de matige eerste helft van Wit-Blauw. In de eerste twee wedstrijden was het vertoonde veldspel goed en was er een stijgende lijn zichtbaar. In het duel tegen ZKV was daar echter weinig van terug te zien. Wit-Blauw begon slap en ongeconcentreerd aan de wedstrijd en vooral in de verdediging werden teveel fouten gemaakt die door ZKV werden afgestraft. Aanvallend had de ploeg moeite met de lengte van de thuisploeg en zat aanvallend niet lekker in de wedstrijd. Tot 4-4 kon de Kamper ploeg aanhaken. Daarna liep de thuisploeg ver weg (11-5). Na de rust kwam Wit-Blauw fel uit de kleedkamers. Nu was er wel inzet en strijdlust. Wit-Blauw probeerde zich terug te knokken, maar kwam niet verder dan 12-8. Verdedigend ging het stukken beter, maar aanvallend hadden de gasten moeite om de korf te vinden. ZKV bleef mee scoren en kon hierdoor de voorsprong vasthouden. Aan het einde van de wedstrijd stond er een terechte 19-14 op het scorebord. .

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00