IJVV op karakter naar driepunter

IJSSELMUIDEN – De spelers van IJVV hebben met een helft goed voetbal en de andere helft op karakter een verdiende zege geboekt op CSV ’28. De tweede zege op rij sterkte bovendien het vertrouwen van de spelers, aldus trainer Herben Visscher, die zelf in de tweede helft een rode kaart kreeg.IJVV, dat voor de rust de bovenliggende partij was, kwam in de 20e minuut op voorsprong. Severin Simic had drie pogingen nodig om de doelman te verschalken, maar deed dat uiteindelijk wel op fraaie wijze. Hij lobde de bal over de goalie van CSV heen. De Zwollenaren scoorden echter niet lang daarna de 1-1 uit de eerste de beste kansrijke aanval. Dat IJVV toch nog met een voorsprong de kleedkamer in ging kwam door een aanval waarbij Roelof van de Berg Simic vond.De tweede helft begon van beide kanten slordig en de gasten profiteerden daarvan met de 2-2. Visscher werd van het veld gestuurd door de in zijn ogen ‘wat warrig fluitende scheidsrechter’ nadat hij het veld was ingestapt. “Er zijn over en weer kaarten gevallen en in mijn ogen was dat niet nodig, want het was op zich een sportieve wedstrijd.” Chiel Buikema zorgde niettemin voor feestvreugde door de 3-2 op het scorebord te brengen. In de hectische slotfase kregen beide teams nog mogelijkheden om te scoren. Visscher: “CSV blijft een gevaarlijke ploeg, maar ik vind zeker dat wij verdiend hebben gewonnen. We hebben een stijgende lijn te pakken.”

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05