Vlierhuis en Karel verlengen bij DOS Kampen

Sport

KAMPEN - Guido Vlierhuis en Nick Karel zijn ook komend seizoen de hoofdtrainers van DOS Kampen. De twee trainers en DOS Kampen zijn tevreden met de groei die de jonge spelersgroep doormaakt. Met het verlengen van de contracten hopen de partijen die lijn voort te zetten. Ook assistent-trainer Patrick Post heeft zijn contract met ¿¿n jaar verlengd.

De verlengde overeenkomst laat volgens DOS zien dat er van weerszijden volop vertrouwen is in de toekomst. Voorzitter Martin de Jong: ¿De spelersgroep herbergt veel talent en wij denken dat Vlierhuis, Karel en Post dit volop tot bloei kunnen laten komen. Ik ben erg blij dat we de trainers hebben kunnen vastleggen en de ingezette lijn kunnen door ontwikkelen.¿

Voor de belangrijkste toeleveranciers van de eerste selectie, DOS 2 en A1, zijn de nieuwe trainers eveneens vastgelegd. De tweede selectie staat komend seizoen onder leiding van Wim Hagenbeek. Hij komt over van Swift ¿64, waar hij dit seizoen de tweede selectie traint. Eerder was hij assistent-trainer bij WHC. Dave Dubbink is met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van A1. De Zwollenaar is nu nog trainer van Nieuwleusen B1.