KHC maakt geen fout tegen hekkensluiter Lunteren

LUNTEREN - KHC blijft koploper in de tweede klasse G. De Kamper ploeg won zaterdag met 2-5 van Lunteren. Ronald Arends had een groot aandeel in de zege. Hij scoorde in de tweede helft drie keer en fabriceerde daarmee een loepzuivere hattrick. Tom Diender was uitblinker met een goal en twee assists. KHC had het zeker niet gemakkelijk tegen hekkensluiter Lunteren. Voor de rust liep het niet bij de gasten. De mooiste kansen waren niet besteed aan KHC. Tot overmaat van ramp kwam de ploeg tegen de verhouding in op achterstand in de 25ste minuut. Even later stond het zelfs 2-0, nadat een KHC-verdediger onder de bal door ging. Op slag van rust voorkwam keeper Kevin Dijkstra de 3-0.Na rust kantelde de wedstrijd. Ronald Arends zorgde in de 52ste minuut voor de aansluitingstreffer met een hard schot. Vijf minuten later zorgde Jeffrey van der Vlist voor de gelijkmaker. In de 66ste minuut maakte uitblinker Tom Diender, met wat geluk, de 2-3. In de 79ste minuut tekende Arends voor 2-4. De goaltjesdief zorgde vijf minuten voor tijd voor de 2-5 eindstand.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden