Wilsum laat Storica te veel voetballen

ZWOLLE - Wilsum heeft het zaterdag niet kunnen bolwerken tegen Storica. De Zwolse ploeg was met 5-2 te sterk.

Wilsum begon te slap aan de wedstrijd. Dat moest de ploeg in de 9e minuut bekopen met een tegentreffer. De ploeg van trainer Bart Ester slaagde er wel snel in om de schade te herstellen. In de 13e minuut zorgde Harmen Siedsma voor balans in de stand. Zeven minuten later kwam Wilsum zelfs op voorsprong. Gert Jan Sollie bekroonde een goede aanval met een doelpunt. In de 30e minuut kwam Storica op gelijke hoogte.

Daarna had Wilsum pech dat een overtreding op Harmen Siedsma niet werd bestraft met een penalty. De keeper van Storica pakte Siedsma bij de benen, maar de arbiter zag er niets in. Tot overmaat van ramp kwam de thuisploeg op slag van rust op voorsprong.

Na rust gaf Wilsum veel te veel ruimte weg. Storica kwam niet meer in de problemen en liep in de laatste vijf minuten uit naar 5-2. Trainer Bart Ester was na afloop teleurgesteld. "We hebben het niet goed gedaan en Storica te veel ruimte gegeven om te voetballen."

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden