KHC stijgt naar tweede plaats

KAMPEN –Zonder goed te spelen had KHC zaterdag weinig moeite met SKV. De Kamper ploeg won thuis met 3-0. Door de zege heeft KHC de tweede plaats in de tweede klasse G overgenomen van IJVV, dat thuis met 2-6 een pak slaag kreeg van Lelystad ’67. Het verschil met koploper Veensche Boys, dat met 3-2 onderuit ging bij BAS, bedraagt zes punten. KHC kwam in de 4e minuut op voorsprong. Spits Ronald Arends, die na een hardnekkige kuitblessure terugkeerde in het elftal van KHC, profiteerde van gepruts in de SKV-verdediging. KHC speelde een matige eerste helft. De ploeg speelde rommelig en hanteerde teveel de lange bal. Toch had het weinig te duchten van de tegenstander uit Wageningen. De gasten creëerden nauwelijks kansen. KHC was gevaarlijker. In de 18e minuut liet Arends een goede kans liggen. Na een half uur spelen zette Leroy Knol KHC met een mooie vrije trap op 2-0. Hij schoot de bal over het muurtje in de linker bovenhoek. Na rust had KHC een paar keer pech. Zo raakte Tom Diender eerst de paal (46e minuut) en drie minuten later de lat. Nadat de gasten de enige SKV-kans lieten liggen, kopte Jori Spang tegen de lat in de 62e minuut. Vier minuten later viel de 3-0. Knol scoorde met een fraaie omhaal.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00