Remise voor Go-Ahead

AALTEN - Go-Ahead Kampen moest zaterdag genoegen met een puntendeling (1-1) bij AZSV. De ploeg speelde een goede eerste helft, maar kwam na rust in zwaar weer terecht. Uiteindelijk slaagde de ploeg van trainer Han Hanekamp erin om het gelijke spel met succes te verdedigen.

Go-Ahead trad aan zonder een fiks aantal belangrijke spelers. Toch maakte de ploeg in het eerste bedrijf een goede indruk. Dat leidde al snel tot een goede kans voor Jeroen van Leeuwen, maar de goalie voorkwam een treffer. In de 26e minuut was Kevin Isidora sneller bij de bal dan de goalie. De keeper maakte vervolgens een overtreding en de bal ging op de stip. Sander Morren benutte de strafschop.

In de laatste tien minuten voor rust ontwikkelde AZSV meer druk op het doel van Go-Ahead. Daar ging het na rust mee verder. In de 47e minuut kwam AZSV langszij. Uit een corner werd de bal binnen gewerkt.

Deze treffer gaf AZSV de energie om nog opportunistischer te gaan spelen. Met lange ballen werd Go-Ahead onder druk gezet. De Kamper ploeg had moeite met het vechtvoetbal van AZSV en was in balbezit te onrustig. Go-Ahead bleef echter op de been.

Trainer Han Hanekamp was tevreden met de puntendeling. "We hebben na rust gestreden voor het behoud van een punt en dat is gelukt. We hebben weinig weggeven, maar voetballend hebben we te weinig gebracht."

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00