’s-Heerenbroek niet langs Reaal Dronten

DRONTEN – ’s-Heerenbroek is zaterdag op 1-1 blijven steken bij Reaal Dronten. Een teleurstellend resultaat volgens ’s-Heerenbroek-trainer Gert Vosjan, die zijn ploeg na rust ver weg zag zakken. In de eerste helft was ’s-Heerenbroek heer en meester. De ploeg verzuimde echter om ruim afstand te nemen. De schade voor de Drontenaren bleef beperkt tot een goal van Wessel van Dijk. Na een corner van Gert Kwakkel legde Rob Hennephof de bal goed terug. Van Dijk schoot vervolgens fraai raak. Daarvoor had ’s-Heerenbroek een aantal grote kansen om zeep geholpen. In het restant van de eerste helt ontsnapte Reaal Dronten nog een aantal keren. Na rust begon ’s-Heerenbroek veel te slap. De thuisploeg kreeg steeds meer geloof in een goed resultaat en kwam in de 65e minuut op gelijke hoogte. De arbiter negeerde bij deze situatie wel een vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter van ’s-Heerenbroek, die vlagde wegens buitenspel. Vlak voor tijd miste Reaal Dronten een goede kans op 2-1. Een nederlaag bleef ’s-Heerenbroek echter bespaard.