Wilsum weer onderuit

DEDEMSVAART – Wilsum is ook in de zevende competitieronde tegen een nederlaag aangelopen. SCD ’83 was met 4-1 te sterk. Wilsum begon met John Mulder op de goal ten koste van de jonge keeper Ramon van de Wetering. “De stap van de A-junioren naar de derde klasse is te groot. Ik wil Ramon tegen zichzelf beschermen”, aldus Wilsum-coach Jan Stoffer. Wilsum keek al snel tegen een achterstand aan. Jan van Spijker bracht de oranjehemden vervolgens weer langszij. Na een schot van Sonke de Velde ging de bal op de stip vanwege hands. Van Spijker benutte de verkregen strafschop. Na rust begon Wilsum sterk. De ploeg was even de bovenliggende partij . Gertjan Sollie liet in deze fase een goede kans liggen. In de 59e minuut viel de treffer aan de andere kant. Oud KHC’er Damon Nouri maakte gebruik van zijn individuele klasse en scoorde 2-1. In de 71e minuut viel de 3-1. Daarmee was de wedstrijd beslist. De ploeg uit Dedemsvaart kwam nog een keer tot scoren en maakte in de 76e minuut de 4-1.