KHC komt sneu weg

EDE - KHC blijft moeizaam presteren in de tweede klasse G. Tegen Blauw Geel '55 speelde de Kamper ploeg weer een redelijke wedstrijd, maar ook deze keer liet de ploeg teveel kansen liggen. Blauw Geel '55 kwam wel twee keer tot scoren en won zo geflatteerd met 2-0.

KHC begon veel te angstig aan het duel. In de beginfase hield keeper Alex Witkamp zijn ploeg met twee goede reddingen op de been. In de 26e moest ook hij echter capituleren. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam KHC steeds beter in de wedstrijd. Kansen waren er voor Tom Diender en Leroy Knol.

Na rust trok KHC de goede lijn door en was het veel beter dan Blauw Geel '55. In de 50e minuut kregen de Kampenaren een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Justin Drost werd in het strafschopgebied onderuit gelopen. Michel Maurer schoot de verkregen penalty vervolgens via de buitenkant van de paal naast. Ook daarna KHC nog kansen genoeg om het tij te keren, maar dat lukte niet. Blauw Geel '55 kwam nog wel een keer tot scoren en gaf KHC een lesje in doeltreffendheid.