Van Keulen: 'We hebben ons laten afbluffen'

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Als Arjan van Keulen in de 61e minuut de 2-0 had binnen gekopt  had de wereld er zaterdag voor Go-Ahead Kampen en DOS Kampen waarschijnlijk heel anders uitgezien. De verdediger van Go-Ahead kopte echter over en even later maakte DOS 1-1. Van Keulen was na afloop blij met de 2-2, maar het feit dat zijn ploeg lange tijd in de greep zat van DOS zat hem na afloop niet lekker.

Grote kans dat Van Keulen vannacht nog een aantal keren wakker schrikt van de grote kans die hij kreeg in de 61e minuut. "Toen ik de bal had gekopt, besefte ik pas hoe vrij ik stond. Daarna ben ik vijf minuten van slag geweest", vertelt Van Keulen.

Hij miste de kans om Go-Ahead op een comfortabele 2-0 te zetten. In de eerste helft verzuimde Jurrian Zandbergen om de marge op twee te zetten. Het gaf DOS de kans om zich in de wedstrijd te knokken. Dat lukte de ploeg steeds beter. Van Keulen: "We zijn niet meegegaan in de strijd van DOS. We probeerden het voetballend op te lossen, maar dat lukte ons niet, we lieten ons afbluffen", aldus Van Keulen. Volgens de kowetter had dat ook te maken met het uitvallen van Danny Pruim in de 28e minuut. Niks ten nadele van zijn invaller Eddo Wesselink, maar voor een  A-junior is dat toch een moeilijke taak in zo'n wedstrijd."

Go-Ahead had zaterdag grote plannen, maar het kwam er alleen in de eerste twintig minuten uit. "Het frustrerende is dat je weet dat je als ploeg veel beter kan. Met zoveel publiek langs de kant wilden we graag laten zien dat we de betere ploeg zijn, maar dat is niet gelukt, terwijl je wel blij mag zijn met een punt. Dat geeft een dubbel gevoel. Je weet dat DOS zo gaat spelen, maar we hebben er toch niet goed op ingespeeld. We zullen in het restant van de competitie nog meer van dit soort tegenstanders treffen."