Joshua van Marle kiest voor Go-Ahead

Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Joshua van Marle. De Kampenaar speelt momenteel bij ONS Sneek, maar wil graag weer in Kampen voetballen.

Van Marle leerde voetballen bij KHC en maakte als B-junior de overstap naar DOS Kampen. Bij ONS Sneek begon hij aan een nieuw avontuur. Dit seizoen speelt hij met de Friese club in de hoofdklasse. Het bevalt Van Marle goed bij ONS Sneek, maar het reizen ging hem steeds meer tegenstaan. "Dat zorgt voor een hectisch leven. Daar kies ik niet meer voor. Ik wil weer met mijn fiets naar het voetbal."

Van  Marle heeft gekozen voor Go-Ahead . "Go-Ahead heeft meer ambitie om terug te komen in de hoofdklasse. Bovendien wil ik op kunstgras blijven spelen. Als je eenmaal op kunstgras speelt, wil je niet meer anders. Ik heb geen last van blessures."


Met zijn keuze voor Go-Ahead passeerde hij zijn oude vereniging DOS. "Ik heb vijf jaar bij DOS gespeeld en heb daar een mooie tijd gehad, maar ik ben een KHC'er. Daar liggen mijn roots."