Afbeelding

Succesvol PSV Kampen tijdens 29e editie Zilveren Ui

· leestijd 1 minuut Sport

Succesvol PSV Kampen tijdens 29e editie Zilveren Ui

Afgelopen woensdag en donderdag hebben alle deelnemers parcours 5 verreden. De ruiters en amazones met de beste resultaten mochten vrijdag terugkomen om de finale te rijden. Voor een aantal leden van de PSV Kampen is dit erg succesvol verlopen.

Twee van alle uit te reiken Zilveren Uien heeft de organisatie gisteren tijdens de finale aan eigen leden van de PSV Kampen mogen overhandigen. Bij de pony’s mochten zowel Nina Meuleman in de klasse B als Iwan Gort in de klasse L een Zilveren Ui in ontvangst nemen. Zij hadden tijdens de finale de beste resultaten behaald.

Bij de pony's vielen de volgende ruiters in de prijzen: Seliena Sellis werd in het 1ste parcours van de B/AB 1ste met de pony Tess met 66,5 stijlpunten. Sanne Dien Lassche werd in het 1ste parcours van de B/CDE 1ste met de pony Bonanza met 80 stijlpunten. In het 2e parcours behaalde ze nog een 3e plek. Nina Meuleman werd in het 1ste parcours van de B/CDE 2e met de pony Teddy Mc Cormack met 77,5 stijlpunten. Iwan Gort werd in het 2e parcours van de B/AB 1ste met de pony Dante. In het 1ste parcours van de L/AB werd Iwan 1ste met Limerick, ook het 2e parcours won Iwan.

Finale: Nina Meuleman won met Teddy Mc Cormack een 1ste plaats in de klasse B bij de pony's. Erna Vinke werd 3e met Armani in de klasse B bij de pony's.

Nina Meuleman met Teddy Mc Cormack won de Zilveren Ui in de klasse B bij de pony's. Iwan Gort met Limerick won de Zilveren Ui in de klasse L bij de pony's.

Bij de paarden vielen in de prijzen: Amarens de Graaf won met Golden Girl de BB. Jinny Bruins werd met Gauguin GK 2e in de BB.

Estelle Kwakkel werd met Verona C in het 1ste parcours van de klasse B 1ste met 82,5 stijlpunten. In het 2e parcours werd ze 2e.

Estelle Kwakkel werd met Cinderella in het 2e parcours van de klasse L 2e.