Anneloes de Roo snelt naar vierde plek op NK

UTRECHT – Vijf atleten van Atletiekvereniging Isala ’96 kwamen van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni in actie bij het NK Atletiek in Utrecht. Anneloes de Roo kwam net tekort voor een podiumplaats. Ze eindigde als vierde op de 100 meter horden.

Zondag kwamen de korte hordenlopers in actie. Anneloes de Roo en Jeroen van Veen hadden zich beide geplaatst voor de halve finale.

In de halve finale strandde Van Veen met een tijd van 15,14 seconden op de negende plaats. De beste acht gingen door naar de finale. De Roo wist te vlammen in de halve finale. Haar tijd was 14.06 seconden was een dik persoonlijk record en ook een Kamper record. In de finale snelde ze wederom naar een lage 14 seconden (14,11). Deze tijd leverde haar een vierde plek op. Chanté Samuel van Atletiekvereniging Phanos eindigde met 14.01 als derde.

Op vrijdag maakten Mark Jonker en Ilhem Tamrouti hun opwachting bij het speerwerpen. De beste acht gingen door naar de finale op zondag. De twee atleten van AV Isala ’96 haalden de finale niet. Jonker wist zijn speer naar 64 meter te werpen eindigde als tiende. Tamrouti haalde een afstand van 40.30 meter en kwam uit op een dertiende plaats.

Op dezelfde dag verscheen (voormalig) meerkampster Gejanne Lussenburg op de 400 meter horden. Na een relatief korte trainingsperiode liep ze een tijd van 1.07.26, goed voor een veertiende plek.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden