Tennekes

Forse thuisnederlaag IJVV

IJSSELMUIDEN – IJVV is zaterdag voor de derde keer op rij onderuit. Dit keer kreeg het een forse nederlaag te verwerken. Vroomshoopse Boys won met 0-4.

IJVV kwam in de 16e minuut op achterstand. Vlak daarna was de eerste kans voor IJVV. Siebren Visscher schoot over. In de 42ste minuut kwam Vroomshoopse Boys op 0-2. In de eerste zeven minuten na rust sloegen de bezoekers nog twee keer toe. Met enkele goede reddingen wist doelman Jasper Fix meer schade voor IJVV te voorkomen.

“We scoren veel te moeilijk en de laatste weken creëren we ook weinig. We zijn niet in goede doen. Momenteel kunnen de jongens niet meer brengen”, aldus Lindeboom, die nog steeds kampt met een smalle selectie. “Ik had vandaag twaalf fitte veldspelers. Dat is minimaal. Het is niet voor niks dat er spelers bijkomen voor volgend seizoen”, aldus IJVV-trainer Eduard Lindeboom, die daarmee doelt op versterkingen voor komend seizoen (Raymon Beuling en Mark Homme van der Veen). Eddo Wesselink en Marc van Dieren gaan stoppen. Er moet wat gebeuren.”