Groei & Bloei, een landelijke organisatie van regionale afdelingen waaronder de regio Eindhoven en Veldhoven, is er voor iedereen.
Groei & Bloei, een landelijke organisatie van regionale afdelingen waaronder de regio Eindhoven en Veldhoven, is er voor iedereen. Foto: Groei & Bloei

Meegroeien en meebloeien met Groei & Bloei!

Verenigingen

Groei & Bloei Eindhoven – de Kempen heeft na een periode van COVID-19 de agenda voor het najaar helemaal op orde met een verscheidenheid aan groene activiteiten. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met deze vereniging. 

VELDHOVEN - Groei & Bloei, een landelijke organisatie van regionale afdelingen waaronder de regio Eindhoven en Veldhoven, is er voor iedereen. Juist in deze tijd is het bezit van een tuin, moestuin of balkon voor velen een welkome manier om te ontspannen en zich op te laden. Wie geen eigen tuin heeft, die kan altijd met een bezoek aan tuinen van anderen tijdens een excursie genieten van de vele kleuren en geuren van onze natuur. 

Bezig met planten, bloemen, groente of fruit? Meer weten over deze groene wereld? Dan is het tijd voor Groei & Bloei. De vrijwilligers zijn al weer druk bezig met het organiseren van cursusavonden (o.a. bloemschikken), lezingen en excursies. Legio mogelijkheden om kennis te maken met deze groene wereld met de gezelligheid van een vereniging.

Meer informatie over aanmelden en activiteiten, zie onderstaand:

www.eindhoven.groei.nl 

info@eindhoven.groei.nl