Marjan van der Reest in de floatroom van haar bedrijf Centre Estetica. “Veel mensen hebben een magnesiumtekort.”
Marjan van der Reest in de floatroom van haar bedrijf Centre Estetica. “Veel mensen hebben een magnesiumtekort.” Foto aangeleverd

Floaten in magnesium geeft boost en helpt bij veel klachten

Partnerbijdrages

NAGELE – Vermoeidheid, burn-out-klachten, slaapproblemen, stress, pijnlijke spieren; veel mensen hebben er last van. Het kan zomaar zijn dat een tekort aan magnesium bijdraagt aan die problemen. Een bad nemen in water met zeezout en magnesium kan verlichting brengen. Floaten is daarvoor een uitgelezen manier en dat kan sinds kort in Nagele bij schoonheidssalon Centre Estetica in Nagele.


“Het is bekend dat veel mensen een magnesiumtekort hebben”, vertelt Marjan van der Reest, eigenaar van Centre Estetica. “Door te floaten in een magnesium bad wordt dat magnesium door je zweetklieren opgenomen. In drie kwartier zweven kom je bovendien helemaal tot rust. ”Uit eigen ervaring weet ze dat een floatsessie van 45 minuten voelt als vier uur diepe slaap. “Ik geef hier mijn klanten een rustmoment. Dat doe ik met massages, allerlei schoonheidsbehandelingen, de zonnebank en persoonlijke aandacht. En nu ook met floaten.” Dat doet ze goed, want in de twaalf jaar dat Centre Estetica in Nagele actief is bouwde ze een grote en tevreden klantenkring op. “Iedere klant heeft iets anders nodig en daar speel ik op in. Iedereen krijgt maatwerk.” Toen ze zelf kennis maakte met floaten was ze verkocht, deed ze een opleiding en richtte ze een floatroom in. Met een bad van 1.75 bij 2.05 meter in een kamer krijgen haar klanten de ruimte. Ze is de eerste in de wijde omtrek die het floaten biedt en verwacht veel belangstelling. “Je zweeft in een lekkere temperatuur. Dat is ontspannend. Ik heb het meerdere keren gedaan en kan zeggen dat het verslavend werkt. Dat het dan ook nog bij veel klachten helpt is prachtig.”

Centre Estetica is gevestigd aan de Eggestraat in Nagele. Wie wil floaten vindt alle informatie op de website www.centreestetica.nl of kan bellen met 06-12061562.