Afbeelding

Najaarsvoordeeldagen bij Koopsbedden in verband met 180 jaar bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Nu we langzaam weer richting de herfst gaan, zijn wij weer erg druk geweest om onze showroom aan de rondweg 72 Wezep opnieuw in te richten voor het najaar, dat houdt in dat we alle overtrekken, van de zomercollectie van de showroom hebben gehaald en vervangen voor de nieuwe najaarscollectie, tevens hebben wij diverse Boxspring, ledikanten, kasten enz. vervangen voor nieuwe”, zegt Ente Bosma sr, 1 van de 7 slaapadviseurs van Koopsbedden.

“Wij hebben twee grote huismerken: royal koops en sleep en dream, die uitgebreid worden tentoongesteld aan de rondweg 72 in Wezep, deze huismerken zijn niet alleen onderscheidend door design maar vooral in comfort en duurzame materialen. Voor een optimaal ondersteunend vermogen en ventilatie verder hebben wij in de royal Dream collectie een geheel onderscheidende opbouw van bv onze Boxspring en matrassen, dit moet je echt ervaren”, zegt Bosma sr met trots.

Nieuw bij koopsbedden zijn de boxsprings van het nederlandse topmerk Auping, uniek in uitstraling en design. En verder hebben wij als enige in Nederland met het wereldmerk tempur de afspraak t/m 29 september: 2e artikel 50% korting.

En omdat koops bedden dit jaar 180 jaar bestaat zijn er komende dagen extra voordeel op dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, Boxspring, matrassen en houten ledikanten, het is dus de moeite waard om de komende dagen eens langs te komen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.Koopsbedden.nl of maak een afspraak, en bent u niet in staat om zelf te komen dan komen wij naar u of we halen u op.

Koopsbedden rondweg 72 in Wezep

Zondags gesloten

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.