Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Huurportefeuille Hoksbergen gaat verder als Huur & Beheer Van Ommen

Partnerbijdrages

Huur en Beheer Hoksbergen is als sinds jaren een begrip in Kampen. De afgelopen jaren heeft Anne-Marie van Ommen de verhuurwerkzaamheden op kantoor verzorgd en daarmee de nodige kennis en ervaring van de verhuurwerkzaamheden en de contacten met huurders en verhuurders opgedaan.

Vanaf 1 september 2022 heeft Anne-Marie van Ommen de huurportefeuille van Hoksbergen Huur & Beheer zelfstandig voortgezet onder de naam Huur & Beheer Van Ommen. Hoksbergen Makelaardij blijft uiteraard bestaan en is gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties en is gevestigd op het bekende adres aan de Oudestraat 172.

Het is een mooie uitdaging om voor elke woning de passende, enthousiaste huurder te vinden. Als er een goede match is, woont de huurder met plezier en dat is wat wij belangrijk vinden. Wij ontzorgen de verhuurder door alles in en om de verhuur te regelen en zijn altijd bereikbaar voor de huurder indien er vragen zijn. Wij werken aan de hand van een inschrijfformulier [gratis en vrijblijvend], zodat wij al iets meer weten van de kandidaat huurder en de wensen aangegeven kunnen worden. 

Dit formulier kan worden gedownload via onze website www.huurenbeheer.nl of worden opgevraagd per mail [info@huurenbeheer.nl]. Huuraanbod wordt ook geplaatst op Social Media @huurenbeheer. Bent u als verhuurder nog op zoek naar iemand die u volledig ontzorgt op het gebied van technisch, commercieel en financieel beheer? Neemt u dan gerust contact op via info@huurenbeheer.nl / 038-3388341 en wie weet zitten wij binnenkort met u om de tafel op onze nieuwe locatie aan de Aida 5 in Kampen.

Dit is een partnerbijdrage van Huur en Beheer Van Ommen:
Aida 5
038-3388341
info@huurenbeheer.nl
https://huurenbeheer.nl/

Nick de Vries

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29