Afbeelding
Foto: max-kegfire

Volksuniversiteit Zwolle houdt informatieavond

Partnerbijdrages

Wist jij dat de Volksuniversiteit Zwolle al ruim 100 jaar bestaat? Al die jaren al volg je de leukste, gezelligste en leerzaamste cursussen in de regio voor een vriendelijke prijs bij de Volksuniversiteit Zwolle volgen. Wil je bijvoorbeeld een taal leren, dan kan dat op veel verschillende niveaus. Ben je beginner, gevorderd, zoek je een cursus om zakelijk Engels te leren, wil je je spreekvaardigheid opkrikken? Het is allemaal mogelijk.

We zijn een Stichting zonder winstoogmerk, we werken kostendekkend. Alle medewerkers van de stichting werken op vrijwillige basis en de kosten bestaan uit huur voor de leslocaties, reclame/marketing om het aanbod kenbaar te maken en de docenten vergoeding.

Wat lijkt jou leuk om te leren? Bij de Volksuniversiteit Zwolle kan veel! Van diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Zweeds, Italiaans, Nederlands of Duits, maar ook bijvoorbeeld nlp, tekenen, filosofie of vilten en nog veel meer.

Op de website vind je het volledige aanbod van alle fysieke én online cursussen.

Kennismaken met de Volksuniversiteit Zwolle kan tijdens de informatieavond die gehouden wordt op maandag 11 september 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur (Cibap, Nijverheidsstraat 11, Zwolle). Wees welkom deze avond, de docenten zijn deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden en cursussen inhoudelijk toe te lichten. De avond is geheel vrijblijvend en echt oriënterend

Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website www.volksuniversiteitzwolle.nl
Je kunt ons ook volgen via Facebook op www.facebook.com/volksuniversiteit.zwolle of
via Instagram www.instagram.com/volksuniversiteit_zwolle

Dit is een partnerbijdrage van:
Volksuniversiteit Zwolle
www.volksuniversiteitzwolle.nl