Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Feestelijk nieuws: LALIZA Bridal Boutique opent haar deuren

Partnerbijdrages

Op 1 januari 2023 heeft Daphne van Erven-Breet Bruidshuis Dokter-de Graaf overgenomen. Als snel besloot zij de winkel op een andere plek voort te zetten. Op deze nieuwe locatie zegt Daphne toekomstige bruiden een optimale beleving te kunnen bieden. Ook krijgt de bruidsmodezaak een nieuwe naam; LALIZA Bridal Boutique. 

Daphne vertelt: “LALIZA is een naam met een diepe betekenis. Ons dochtertje Liza is in 2017 stil geboren. Haar naam draagt een onvergetelijke betekenis en symboliseert voor altijd de kracht van liefde, hoop en veerkracht in ons leven.”

De afgelopen maanden heeft het team hard gewerkt in en aan de nieuwe winkel. “Het is echt prachtig geworden, precies zoals we het voor ogen hadden! Een plek waar dromen werkelijkheid worden. We kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien! Op vrijdag 15 september staat een geweldig moment voor de deur: de officiële opening van LALIZA Bridal Boutique. We willen dat graag vieren! Ben je nieuwsgierig hoe het is geworden?”

Iedereen is van harte welkom om de winkel te komen bewonderen. Het team houdt open huis op 15 september van 13:30 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 21:30 uur. Locatie Oudestraat 168 te Kampen.

“Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op 15 september en om samen met jullie de start van vele prachtige liefdesverhalen te vieren. Tot dan! Liefs, Team LALIZA Bridal Boutique.”

Dit is een partnerbijdrage van LALIZA Bridal Boutique:
www.laliza.nl.
Oudestraat 168
038-3032131

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39