Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Oogappels…. Wat moet ik daar nu toch mee?!?

Partnerbijdrages

Over pubers, opvoeden, dilemma’s, alcohol en drugs is een show van Theater Helder in samenwerking met Tactus en de gemeente Kampen. Iedere ouder met pubers herkent het wel, dat gevoel van ‘wat moet ik er nou mee?’. Vrienden waar je soms niet blij van wordt. Of een telefoon die aan de hand hand van jouw kind verkleeft lijkt te zijn. En dan komt daar ook steeds vaker nog een grote mond bij ook…

In de Week van de Opvoeding organiseert de gemeente Kampen samen met Tactus drie theatervoorstellingen met als thema het opvoeden van pubers. Het is een interactieve theatershow door Theater Helder waar in op humoristische wijze herkenbare ergernissen en dillema’s in de opvoeding onder de aandacht worden gebracht. Het spel van de acteurs zal hier en daar afgewisseld worden door een theoretische toelichting vanuit Tactus. Op deze wijze wordt geprobeerd handvaten en alternatieven te bieden voor soms lastige situaties met pubers.

Mensen kunnen de voorstellingen op de volgende plekken bezoeken; op dinsdag 3 oktober in het ’t Ukien aan de Korteweg 4 in Kampen, woensdag 4 oktober in Het Lokaal aan de Erfgenamenstraat 1C in IJsselmuiden en dinsdag 10 oktober in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Op 3 en 4 oktober is de aanvangstijd 19.30 en op 10 oktober is de aanvangstijd 20.00. Deze theatervoorstellingen zijn gratis toegankelijk.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar a.lamslag@tactus.nl..
Dit is een partnerbijdrage van Tactus Verslavingszorg.
www.tactus.nl.