Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Drie Kamper horecazaken verkozen tot publieksfavoriet van www.horecaprijzen.nl

Partnerbijdrages

De horeca in Kampen heeft er drie nieuwe publieksfavorieten bij. De Brood Barista, Food by Mellah en Smoothies Kampen werden verkozen tot de beste horeca van Kampen in 2023/2024. De Brood Barista, gevestigd aan de Botermarkt 5, staat bekend om de lekkerste koffie’s, ontbijt, lunch, koek en gebak. Het bedrijf werd door het publiek verkozen tot de beste koffiezaak van Kampen en tot de nummer twee van Overijssel.

Food by Mellah, gevestigd aan de Oudestraat 175, serveert streetfood, halal en wereldkeuken. Gespecialiseerd in Surinaams en Caribisch, voor ieder wat wils. Het bedrijf werd verkozen tot beste restaurant van Kampen en tot de nummer drie van Overijssel. Smoothies Kampen, gevestigd aan de Oudestraat 36, is een lunchroom die bekend staat om haar smoothies, versbereide sandwiches en high tea. Het bedrijf werd door het publiek verkozen tot de beste lunchroom van Kampen en Overijssel.
De drie winnaars zijn trots. “We zijn blij dat we door de inwoners en bezoekers van Kampen zijn verkozen tot de beste koffiezaak”, verteld eigenaar Janiek Zandbergen “We werken hard om gasten de beste producten en service te bieden. Mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.”
Ook de andere winnaars zijn blij. “We zijn dankbaar voor de steun van onze gasten”, vertelt de eigenaar van Food by Mellah. “We zullen er alles aan doen om ook in de toekomst te blijven voldoen aan hun verwachtingen.”

“We zijn vereerd om wederom door de inwoners en bezoekers van Kampen te zijn verkozen tot de beste lunchroom, zegt eigenaar van Smoothies Kampen, Guido Spies. “We werken er elke dag keihard aan om de verwachtingen te overtreffen en doen dit met passie en gedrevenheid.”
www.debroodbarista.nl/
food-by-mellah.simplywebshop.nl/
www.smoothieskampen.nl/