Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sport-inn Kampen is klaar voor de toekomst

Partnerbijdrages

Na een ingrijpende verbouwing is Sport-inn Kampen klaar voor de toekomst. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de sportzaak aan de Oudestraat een metamorfose te geven. Afgelopen zaterdag was de heropening en kon iedereen het resultaat met eigen ogen bekijken. Eigenaar Jos van der Kamp is opgetogen. “We zijn klaar voor de toekomst.” 

Jos van der Kamp nam de sportzaak in juni 2021 over. Natuurlijk legde hij wel eigen accenten, maar een complete restyling bleef toen uit. “Ik moest een keer mijn eigen stijl in de winkel toepassen. Dat is nu helemaal gelukt”, aldus Van der Kamp.

De vernieuwde winkel oogt vooral klantvriendelijker. De nieuwe licht eiken pvc-vloer straalt sfeer en warmte uit en geeft een goede combi met het nieuwe zwarte plafond. Daarnaast zie je meteen het positieve effect van de nieuwe verlichting. Dat oogt veel vriendelijker. Ook worden de wanden beter verlicht, waardoor de producten veel beter tot hun recht komen. “Eerst hadden we licht, nu hebben we verlichting”, aldus Van der Kamp. 

Vanwege de verbouwing is de winkel vijf dagen dicht geweest. “Zaterdag 10 februari zijn we om 16.00 uur dicht gegaan. Daarna zijn we gaan slopen”, aldus Van der Kamp. Vervolgens kon de restyling beginnen. Een mooi klusje voor Wanpla, Hanze Vloeren en Lightboxx. Het Kamper bedrijf Wanpla plaatste een nieuw plafond. Hanze Vloeren, eveneens uit Kampen, zorgde voor een strakke pvc-vloer en Lightboxx uit Nijkerk nam de verlichting voor z’n rekening. Lightboxx is een specialist in verlichting. Van der Kamp kijkt met een zeer goed gevoel terug op de samenwerking met de drie bedrijven. “We kennen elkaar. De lijntjes waren kort. Dat was heel prettig.”

Dit is een partnerbijdrage van:

Sport-inn Kampen

https://www.jouwsportzaak.nl/nl/vind-een-winkel/details/sport-inn-kampen/

Gerard Meijeringh