Afbeelding
Foto: Aangeleverd

KTK bedankt Kampen met gratis concert en muziekmarathon

Partnerbijdrages

Een jaar geleden begon het Kamper Trompetter Korps een grote crowdfunding voor financiering van het nieuw aan te schaffen uniform.

Ter afsluiting hiervan gaat het KTK op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart, 24 uur lang muziek maken om zoveel mogelijk geld op te halen. Het programma wordt afgesloten op zaterdag 9 maart vanaf 19.00 uur. Iedereen is welkom om de slotmanifestatie samen te vieren.

Vrijdagavond 8 maart begint de actie met het KTK Café. Een gezellige avond met onder andere het KTK en de Pak Van m’n Hart Band, bingo, darts en nog veel meer. Inloop is gratis vanaf 20.00 uur.

Zaterdag 9 maart is er vanaf 11.00 uur een grote Kids Muziek Manifestatie met het Jong KTK, Jong VLS en Jong Oranje. Aansluitend is er de presentatie van CODA, de nieuwe mascotte van de club en als klap op de vuurpijl is voor alle basisschoolkinderen vanaf 7 jaar een gratis optreden van de beroemde Mr. Pbone. Een interactieve meespeelsessie waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vanaf 19.00 uur vindt het grote slotakkoord plaats met optredens van instructie, Thom Jager, het KTK trombone-ensemble, de Pak Van m’n Hart Band (plus onthulling nieuwe naam), KTK Percussiegroep, en natuurlijk het KTK zelf. Toegang is gratis.

Het hele programma is te vinden op www.kampertrompetterkorps.nl.

Dit is een partnerbijdrage van:
Het Kamper Trompetter Korps
www.kampertrompetterkorps.nl