Jos van de Kamp valt voor onderscheidend Sport-inn Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Sport-inn Kampen draait het om voetbal, running en wandelen. Op deze productgroepen wordt vol ingezet met veel kennis van zaken. En dat spreekt Jos van de Kamp enorm aan. Het verleidde hem om terug te keren naar de sportzaak aan de Oudestraat in Kampen als bedrijfsleider.

Veel Kampenaren kennen de winkel nog steeds als Sporthuis Frans. Het was de tijd dat Van de Kamp hier werkte. Daarna gingen beide partijen hun eigen weg. Sporthuis Frans werd Sport-inn Kampen en Van de Kamp ging werken bij De Jong Caravans. Daar ging hij aan de slag als verkoper van wandelschoenen. Van de Kamp was op zijn plek in Hattem, maar een aanbod van Sport-inn Kampen kon hij uiteindelijk niet weerstaan. "Ik heb er goed over nagedacht. Het is voor mij een nieuw avontuur. Ik was toe aan een nieuw uitdaging. En bij het bedrijfsleiderschap komt meer kijken dan bij de functie als verkoper."

Jos van de Kamp is altijd een fanatiek sporter geweest. Als zwemmer schurkte hij, mede door een goede mentaliteit, tegen de nationale top aan. In zijn werk is het niet anders. Van de Kamp wil eruit halen wat erin zit. De formule van Sport-inn spreekt hem aan. Mooie goede producten verkopen met kennis van zaken. En als iets niet op voorraad is, dan wordt het snel geleverd. En hij valt voor de specialistische benadering van Sport-Inn. "Gericht op een aantal taken van sport. Dan kun je je goed onderscheiden. Er is aandacht voor de klant en je kunt een goed verhaal vertellen."

Sport-inn Kampen

Oudestraat 128 Kampen

(038) 331 55 34