Afbeelding

Kindercoachpraktijk BOOZT opent haar deuren

Partnerbijdrages

Kindercoachpraktijk BOOZT opent haar deuren!

In mijn praktijk zijn alle kinderen van de basisschool welkom die even een Z-tje in de rug nodig hebben.

Als uw kind op sociaal en/of emotioneel gebied wat extra’s hulp nodig heeft, kan een kindercoach behulpzaam zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan kinderen die pesten of gepest worden, kinderen met weinig zelfvertrouwen, kinderen die soms boze buien hebben, kinderen die regelmatig druk gedrag vertonen.

Samen met uw kind kijk ik naar zijn of haar mogelijkheden, talenten en kwaliteiten. Ik werk volgens de oplossingsgerichte methode. Op een speelse en praktische manier ontwikkelt uw kind vaardigheden om tot zijn eigen oplossingen te komen. Uw kind zal zo sterker in zijn of haar schoenen komen te staan!

Mijn naam is Ineke van Amelsfort en ik ben gediplomeerd kindercoach, vakleerkracht bewegingsonderwijs en trainer Rots en Water. Deze combinatie van opleidingen, samen met mijn jarenlange werkervaring in het basisonderwijs, zorgen ervoor dat ik uw kind op een deskundige wijze kan begeleiden.

Wilt u meer weten over mijn praktijk, de werkwijze of de kosten, kijk dan op de website of neem vrijblijvend contact met mij op.

www.kindercoachboozt.com

inekevanamelsfort@gmail.com

Of kom gewoon binnenlopen op woensdag 14 september van 10.00-11.30 uur. Van harte welkom!

Praktijkadres: Groenestraat 203 in Kampen.