Afbeelding

Stop haarverlies nu!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor veel mensen is een mooie haardos erg belangrijk en tevens een teken van gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat haaruitval, veroorzaakt door o.a. stress of erfelijke aanleg, voor veel mensen een groot probleem vormt.

Bionnex Organica heeft een revolutionair serum ontwikkeld, wat snel en effectief werkt tegen haarverlies. Na klinische testen, in samenwerking met Farcoderm Zwitserland, is wetenschappelijk bewezen dat het Bionnex Organica Serum haarverlies voorkomt bij 90% van de proefpersonen binnen drie maanden*. Farcoderm is een privé-laboratorium in 2003 opgericht om de industrie te helpen bij de ontwikkeling van de wetenschappelijke beoordeling van o.a. cosmetische producten.

Bionnex Organica is het meest effectieve én 100% natuurlijke antwoord op uw haarverliesprobleem, speciaal ontwikkeld voor mannen én vrouwen, die haaruitvalproblemen ondervinden en de groei van nieuw, gezond en sterk haar willen stimuleren. De werkzame stoffen in het serum revitaliseren en reactiveren het haar en laten uw haar, zonder ongewenste bijeffecten, er weer levendig en glanzend uitzien!

Bionnex Organica serum voorkomt haarverlies en bevordert de groei van nieuwe haren door het unieke Vitiscomplex CX25, een natuurlijke mix van plantenextracten, vitaminen en mineralen ontwikkeld door de Carex laboratoria. Het serum bevat maar liefst 100% natuurlijke werkzame stoffen en heeft een neutrale pH waarde van 5.5. Onafhankelijke onderzoeksinstituten hebben de veiligheid en werkzaamheid van het serum klinisch bewezen.

Naast het serum heeft Bionnex tevens een shampoo ontwikkeld die haarverlies direct tegengaat. Het werkzame vitiscomplex CX25 in de shampoo helpt bij regelmatig gebruik haarverlies tegen te gaan en versterkt de actieve haarzakjes. Bionnex Organica shampoo is een 100% natuurlijke shampoo op basis van kruiden en heeft geen nadelige bijeffecten. Het heeft, evenals het serum, een neutrale pH waarde, bevat geen kleurstoffen en veroorzaakt geen allergische reacties. Bionnex Organica Shampoo is er in 4 varianten: voor normaal haar, voor vet haar, voor droog en beschadigd haar en anti-roos. U boekt zoveel mogelijk resultaat wanneer u de shampoo dagelijks gebruikt in combinatie met het Bionnex Organica anti-haarverlies serum.

* Deze resultaten zijn verkregen in combinatie en bij dagelijks gebruik van Bionnex Organica shampoo wekelijks gebruik van serum.

Bionnex Organica serum en shampoos zijn verkrijgbaar bij uw G&W GezondheidsWinkel Kampen, Oudestraat 140.

www.gezondheidswinkel.nl