Afbeelding
Stockfoto

Eerste prijzen voor Marloes en Annelotte Felix

Sport

NIEUWLEUSEN - Marloes Felix kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd in Nieuwleusen. Het jongste zusje van de familie Felix eindigde twee keer als eerste.

Marloes Felix liet in Nieuwleusen met haar pony Nobis twee sterke proeven zien. “Nobi liep heel erg fijn en ik kon Nobi goed rondsturen’ aldus de 12-jarige Marloes. 

De jury beloonde haar proeven met twee monsterscores van 71,7 procent (214,5) en 74,7 procent (224), wat ruim voldoende was voor twee eerste prijzen. De jury: “We hebben genoten van je proef. Ga zo door.” 

Haar zus Annelotte reed woensdag ook in Nieuwleusen met haar paard Madonna. “Ik kon twee fijne proeven rijden. Alleen het halthouden kon nog wat meer in balans en ze moest wat beter stilstaan”, vertelt de amazone , die haar hobby tot haar werk heeft gemaakt. 

In twee verschillende proeven kwamen twee verschillende jury’s tot hetzelfde puntenaantal: 197,5. Dit was bij de eerste proef genoeg voor de eerste prijs. 

“Het kan altijd beter maar ik was erg blij met een ontspannen paard. Wedstrijden zijn ook om te kijken waar je staat, dus ik ben zeker tevreden.”

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden