Afbeelding
© Wikipedia

Arriva houdt rekening met toenemend aantal reizigers na zomervakantie

Algemeen

Vanaf maandag 23 augustus gaan de meeste studenten en scholieren in het noorden en oosten van Nederland weer naar school. Arriva zet vanaf dat moment op de Vechtdallijnen Zwolle-Emmen weer extra spitstreinen in. Dit betekent dat er tijdens de spits vier treinen per uur rijden in plaats van twee. 

Treinreizigers krijgen vanaf maandag 23 augustus meer reismogelijkheden door de inzet van extra spitstreinen. Op de Vechtdallijnen van Zwolle naar Emmen betekent dit dat er van maandag tot en met vrijdag in de ochtend tussen 07.00 en 09.00 uur vier keer per uur een trein rijdt. Dat geldt ook ’s middags tussen 15.00 en 18.00 uur. In verband met de verwachte extra drukte zet Arriva langere treinen in.

Scholierenlijnen  Vanaf 30 augustus rijdt Arriva met haar bussen weer de volledige dienstregeling. De scholierenlijnen gaan ook weer van start. Zeker aan de start van het nieuwe schooljaar is extra drukte te verwachten. Arriva monitort dagelijks het gebruik en de bezetting van haar bussen en treinen en stuurt bij waar nodig en mogelijk.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37