Afbeelding
Foto: Arjen Schilperoord Fotografie

Veel prijzen voor Roselyn Slendebroek

Sport

HARICH - Roselyn Slendebroek van de Deltaruiters heeft met succes deelgenomen aan de Sportdag voor Welshpony’s in Harich. Ze haalde diverse prijzen binnen.

Met Goldberg’s Chilayne bleef Slendebroek foutloos in het eerste rondje en in de barrage in de klasse L, categorie AB. Dat leverde haar een eerste prijs op in de eerste ronde. Ook in de tweede ronde was ze foutloos en snel. Wederom was ze te sterk voor de concurrentie. Slendebroek boekte ook het beste resultaat over de twee parcoursen en sleepte zo ook nog een extra prijs in de wacht.

Sherise Slendebroek reed met Krista mee in de bixie. Ze eindigde met dressuur net buiten de prijzen en bij het springen pakte ze een tweede prijs. 

In IJsselmuiden wist Maxime van Dijk met haar paard Kokulan twee fijne proeven te rijden in de klasse Z1. Met scores van 235.5 en 238,5 punten behaalde zij twee keer een eerste prijs.

Meike Bliek reisde zaterdag met haar pony af naar Slagharen voor een bixie-wedstrijd. In de B1-dressuur wist zij met Binkie de eerste prijs binnen te halen. Daarnaast sprong ze twee foutloze rondjes in de AA en A.

Kristy Rorije kwam afgelopen weekend aan de start in Ommen op het mooie terrein van de familie Schuttert tijdens een springconcours voor paarden. Hier wist zij met haar paard Indian Sunset V.D.W. in de klasse L de negende prijs te winnen.


Gerard Meijeringh

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00