KHC wint van IJVV

KAMPEN - KHC en IJVV oefenden zaterdag tegen elkaar. KHC won met 3-1. Go-Ahead Kampen zegevierde bij Dieze West.

KHC boekte tegen IJVV de eerste zege van het seizoen. Vooraf werd een minuut stilte in acht genomen voor de mensen die KHC zijn ontvallen in het seizoen 2020-2021.

KHC was in het eerste kwartier de bovenliggende partij. Al vroeg in de wedstrijd opende Boaz Smit de score te openen namens KHC met een fraaie lob. Daarna nam IJVV het initiatief over. Na circa een half uur spelen kwamen de IJsselmuidenaren langszij via een kopbal van Jos Kalter.

Toch ging KHC met een voorsprong de rust in. Weer was het Smits die wist te scoren, wederom een mooie treffer. Na rust waren er verschillende kansen voor KHC. Giorney Rojer bepaalde de eindstand op 3-1.

Go-Ahead Kampen won met 2-4 bij Dieze West. In dit duel toonde Kees Tol zich trefzeker. Hij opende in de 7e minuut de score. In de 22ste minuut kwam Dieze West langszij. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong.

In de tweede helft stelde Go-Ahead orde op zaken tegen de vierdeklasser. In de 55ste minuut werd het 2-2 via een eigen goal van Dieze West. Daarna tilde Tol met twee doelpunten de scoren naar 2-4.

DOS Kampen kwam uit op 0-0 bij ZAC. Zalk speelde met 1-1 gelijk tegen Vierhouten. Jeroen van den Bosch scoorde namens Zalk. VV Kampen versloeg Alcides met 3-2 door goals van Kevin Veger en Kai van Motman (2).

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05