Stockfoto: Gerard Meijeringh

‘s-Heerenbroek start bekertoernooi met ruime zege

MARLE - ‘s-Heerenbroek is prima begonnen aan de poulefase in het districtsbekertoernooi. In Marle was ‘s-Heerenbroek veel te sterk voor MVV ‘69 (1-5 zege). “We hebben een lekker potje gevoetbald en een goede wedstrijd gespeeld. Ik ben heel tevreden. We staan er lekker op”, aldus ‘s-Heerenbroek-trainer Freddie van den Burg.

‘s-Heerenbroek kwam in dit duel al snel op voorsprong. In de 4e minuut kopte Wim Kwakkel raak uit een corner. Ruim een kwartier later Jonno Pruim er 0-2 van. Met zijn zwakke been knalde hij fraai raak. Na een onrustige fase aan de kant van ‘s-Heerenbroek kwamen de bezoekers vlak voor rust toch op 0-3 via een treffer van William Meuleman.

Na rust gooide MVV ‘69 de beuk erin. Dat leidde tot de 1-3, maar verder liet ‘s-Heerenbroek het niet komen. Met twee treffers van Henri de Leeuw (60ste en 70ste minuut) werd het vuur bij de thuisploeg definitief gedoofd.