Stockfoto: Gerard Meijeringh

Weer ruime bekerzege ’s-Heerenbroek

’S-HEERENBROEK - ’s-Heerenbroek draait lekker in het bekertoernooi. Na de 1-5 zege bij MVV ’69 won de ploeg van de trainers Freddie van den Burg en Carlo Bergsma zaterdag met 6-2 van Juliana ’32. “We hebben wel tien grote kansen bij elkaar gevoetbald. Daar mogen we heel tevreden mee zijn”, aldus Van den Burg.

’s-Heerenbroek begon scherp aan de wedstrijd en kwam al in de 8ste minuut op voorsprong. Jesper Wennemers werd weggestuurd en maakte het goed af. Dezelfde Wennemers was in de 20ste minuut weer trefzeker. William Meuleman veroverde de bal en stuurde Wennemers weg die het weer goed afmaakte. Daarna raakte ’s-Heerenbroek twee keer het aluminium.

Nadat Jonno Pruim de lat raakte was Wennemers in de 55ste minuut weer trefzeker. Daarna zakte ’s-Heerenbroek even weg. Juliana ’32 profiteerde en kwam terug tot 3-1.

Vervolgens zette invaller Bjorn Wezenberg de marge weer op drie, op aangeven van Wim Kwakkel. Na een goede goal van de bezoekers raakte Rob Henniphof de lat. In de 90ste minuut bepaalde Wezenberg via een kopbal de eindstand op 5-2.

“We kunnen heel erg tevreden zijn over hoe het nu gaat. De creativiteit in onze selectie is toegenomen. In heb een selectie van 20 spelers die gelijkwaardig aan elkaar zijn. Ik zit in een luxe positie”, aldus Van den Burg.