Jojanneke Slendebroek met Fly de la Novelle
Jojanneke Slendebroek met Fly de la Novelle Foto: Aangeleverd

Deltaruiters succesvol in eigen huis

Sport


IJSSELMUIDEN - De Deltaruiters hield afgelopen weekeinde een springconcours in de eigen Deltamanege. Verschillende ponyruiters van de rijvereniging uit IJsselmuiden vielen in de prijzen.

Jojanneke Slendebroek bleef foutloos met Fly de la Noyelle in de klasse B, categorie D/E in het eerste parcours en verdiende 76 stijlpunten. Dat leverde haar een derde plek op. Ook in het tweede parcours maakte ze geen fouten. Ook hier werd ze beloond met 76 stijlpunten, goed voor plek twee. 

Roselyn Slendebroek met Goldberg’s Chilayne nam een balkje mee, maar haar tijd was snel genoeg voor een tweede plek. Kyra Snoeijer behaalde met Don Gravin eerste vierde en eerste plaats in de klasse L, categorie D/E.

Yinthe Schutte kwam zondag met haar paard Oortje in actie bij een dressuurconcours in Zwolle. Ze liet een nette proef zien. Met 191,5 punten ging ze naar huis met een eerste prijs.

Afgelopen donderdag deed Kristy Roorije mee aan een wedstrijd in Olst. Met de 4 jarige Mirage (Hermantico x Verdi zette ze een foutloos rondje neer bij het B-springen. Deze combinatie was goed voor 80 stijlpunten en een derde plaats. Daarnaast wist ze met Indian Sunset V.D.W. (Numero Uno x Cezaro) de winst te behalen in de M-klasse.

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.