Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wilsum moet buigen voor Swift ‘64

SWIFTERBANT - In een rechtstreeks gevecht om de eerste plek in de poule heeft Wilsum moeten capituleren tegen Swift. De derdeklasser uit Swifterbant was een maatje te groot, zodat Swift verder gaat in de beker. “Tegen een derdeklasser moet je boven je kunnen voetballen. Dat hebben we niet gedaan”, aldus Wilsum-trainer Dick Schrijer.

Toch vond Schrijer het wel jammer dat Wilsum te gemakkelijk doelpunten tegen kreeg. “Twee goals hebben we zelf weggegeven. En spelers uit de derde klasse zijn wat slimmer”, aldus Schrijer.

Wilsum kwam in de 20ste minuut op achterstand. Nog voor rust verdubbelde Swift de marge. “We kwamen steeds een stap te laat. In de tweede helft ging dat wat beter’, aldus Schrijer. Door een foutje achterin moest Wilsum ook nog de 3-0 toestaan.