Stockfoto: Gerard Meijeringh

Matig VV Kampen verliest ook van Noord Veluwe Boys

KAMPEN - VV Kampen moest ook in het derde competitieduel genoegen nemen met een nederlaag. Noord Veluwe Boys won met 1-2. “Het was niet goed. We hebben verdiend verloren”, aldus Kampen-trainer Jeroen Kloekke.

Kampen moest het doen zonder Mike Piek. Het aanspeelpunt voorin werd gemist bij Kampen. De start was nog veelbelovend. Marc ter Steeg zette de ploeg op voorsprong op aangeven van Silvan van der Meulen.

“De eerste tien minuten waren we ons. Daarna waren we niet bij machte om het uit te breiden. Noord Veluwe Boys werd dominanter, toonde meer lef en was slimmer. Zij wonnen elke twee bal en wij liepen er achteraan.”

In de 40ste minuut kwam Noord Veluwe Boys op gelijke hoogte. Ook in de tweede helft waren de bezoekers beter. In de 60ste minuut viel de 1-2.

Daarna ging Kampen één op één spelen. Dat leverde één goede kans op, maar een doelpunt bleef uit. Na drie speelronden is Kampen nog de enige ploeg zonder punten in de vierde klasse D.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 8 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden