Afbeelding
Foto: aangeleverd

Gereedschap uit bedrijfsbusje gestolen

Algemeen

KAMPEN – Woensdag 23 november is er uit de bus van Richard van der Meer voor de tweede keer gereedschap gestolen. De schade is 2.200 euro.

“Ik heb me dit jaar een slag in de rondte gewerkt. Ik klaag niet want ik heb vrijheid, tevreden klanten en kan het hoofd goed boven water houden. Ik kies ervoor om me niet in de schulden te steken. Mijn bus is van mij. Betaald. Alles wat ik bedrijfsmatig doe is van mezelf. Omdat mijn bus wat ouder is krijg ik niets betaald van de verzekering. De schade moet ik dus uit eigen zak betalen. Enig idee hoeveel klussen ik hiervoor moet doen?”, aldus Richard.

“De politie wil graag mijn aangifte ontvangen. Want dan kunnen ze meer doen zeggen ze. Maar van mijn vorige aangifte heb ik nooit meer iets vernomen, dus wat voor zin heeft aangifte doen? Hoeveel bouwbussen moeten er nog leeggeroofd worden voordat er meer gesurveilleerd gaat worden? Hoeveel bouwbedrijven en hardwerkende zzper’s moeten er nog de dupe worden van deze kansloze figuren voordat er op hun ‘werkplekken’ eindelijk eens camera’s geplaatst worden door onze gemeente?”

Richard vraagt om dit bericht zoveel mogelijk te delen. “Misschien gaat er dan eens wat veranderen” schrijft hij.