Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Sinterklaas brengt bezoekje aan ‘t Ukien tijdens editie Zondagsrust voor kinderen

KAMPEN - Op zondag 4 december komt Sinterklaas tijdens Zondagsrust in ’t Ukien langs met zijn Pieten. 

Genieten van sfeervolle livemuziek op zondagmiddagen met een borrelplankje of pepernoten en wat te drinken. Dát is wat Zondagsrust is. 

Er is van alles te doen voor kinderen, zoals knutselen en buiten spelen. Omdat de Goedheiligman op visite komt wordt er natuurlijk extra uitgepakt. De muziek, waaronder ook Sinterklaasliedjes, wordt verzorgd door Klaas van Twillert. Uiteraard kunnen de kinderen Sinterklaas ontmoeten.

Kinderen kunnen op deze middag uit volle borst met Sinterklaasliedjes meezingen

De zaal gaat 4 december open om 13.00 uur. Vanaf 14.00 uur zal er livemuziek te horen zijn en kan er uit volle borst meegezongen worden met nieuwe en oude Sinterklaasliedjes.

Toegang is gratis. Voor deze editie is het in verband met de verwachte drukte nodig om te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@ukien.nl. Graag onder vermelding van de voornamen en leeftijden van het gezelschap waarmee u komt.  Na bevestiging is de reservering definitief en ben je van harte welkom met kind (of zonder) in 't Ukien.

Zondagsrust is al een aantal jaar een maandelijks terugkerend rustmoment met livemuziek op de zondagmiddag. Op misschien wel het mooiste plekje van Kampen kunnen de voetjes omhoog en wordt er veelal akoestische muziek ten gehore gebracht. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de sfeer, terwijl de kinderen zich vermaken met spelletjes. 

In het nieuwe jaar staan al weer de nodige optredens in de agenda van ‘t Ukien. Op 18 februari is er een eerbetoon aan Jim Morrison en The Doors. Op 25 maart staat The Beatles Sessions op het podium met een prachtige ode aan The Fab Four. Tickets en info zijn uiteraard te vinden op ukien.nl.