´s-Heerenbroek laat zich verrassen in eerste half uur

´S-HEERENBROEK - De voetballers van ´s-Heerenbroek hebben zich zaterdag op eigen veld laten verrassen door CSV ´28. De Zwollenaren stonden al na 12 minuten met 0-2 voor tegen 's-Heerenbroek (dat een week eerder nog de eerste periodetitel van het seizoen pakte) en wonnen uiteindelijk met 2-3.

Pas toen ´s-Heerenbroek in de duels kwam en ging combineren kwam de ploeg beter in de wedstrijd. Volgens trainer Freddie van den Burg van ´s-Heerenbroek had de valse start niets te maken met de euforie van de periodewinst. ¨Wij werden gewoon verrast door CVS ´28 en wisten even niet wat ons overkwam.¨De keuze van ´s-Heerenbroek om in het begin voor de lange bal te gaan, pakte niet goed uit. CSV´28 kwam er niet door in de problemen en wist daarentegen bliksemsnel toe te slaan met doelpunten van Jay Frederiks en Thomas Smedema. Laatstgenoemde wist ook de 0-3 te maken. Met een prima doelpunt maakte Rob Henniphof nog in de eerste helft de aansluitingstreffer. Overigens dacht ´s-Heerenbroek al bij een 0-2 stand terug te komen in de wedstrijd, maar zag het een treffer afgekeurd worden wegens een vermeende overtreding op de keeper. In een spectaculaire tweede helft gingen beide teams er vol voor. De 2-3 van Bjorn Wezenberg (strafschop) viel echter te laat voor ´s-Heerenbroek.