Arjan Knul langs de lijn als verslaggever BrugMedia

KAMPEN - Velen kennen hem wellicht nog als voormalig speler van Go-Ahead  en DOS Kampen en als assistent-trainer. Arjan Knul staat sinds kort weer aan de zijlijn, maar ditmaal als verslaggever van de sportredactie van BrugMedia.

Knul zal regelmatig een wedstrijd verslaan met de kritische blik van de groot voetballiefhebber die hij is, maar met de objectiviteit die je mag verwachten van een redacteur. 

Knul: ¨Schrijven en ideeën delen over voetbal met de lezer delen is iets dat ik als een tijdje ambieer. Ik vind dat je dat alleen kunt doen als je niet meer actief bent als assistent trainer van een eerste elftal en evenmin een functie in het bestuur vervult. Ik ben al een tijd vrij in dat opzicht¨, aldus Knul die vrij van welk belang of sentiment dan ook naar de wedstrijden van de Kamper voetbalclubs en ontwikkelingen in het voetbal kan kijken. Iets waar hij naar uitziet, want Kampen is gezegend met acht karaktervolle verenigingen. 

Knul ziet zijn rijke voetbal verleden als een voordeel. Dan kijk je toch op een andere manier naar een wedstrijd dan een verslaggever die niet dezelfde bagage heeft, aldus Knul: ¨Een valkuil kan dan weer zijn dat je te analytisch wordt en je verliest in details. Ik besef dat ik schrijf voor een breder publiek.¨ Behalve wedstrijdverslagen zal Knul ook met enige regelmaat columns schrijven voor weekblad De Brug waarin hij zijn licht laat schijnen op zaken uit de voetbalwereld.