Herenteam Set-Up boekt verrassende overwinning

IJSSELMUIDEN - De volleyballers van Set-Up hebben zaterdag voor een verrassing gezorgd door het hoger geplaatste Veracles te verlaan. Set-Up zat meteen goed in de wedstrijd en dat zorgde voor een boost.

Met een goede servicedruk nam Set-Up een voorsprong in de eerste set.  Door die snelle voorsprong kon de volleybalploeg de punten van de tegenstander incasseren en de set winnend afsluiten met  25-21. De tweede set leek een kopie van de eerste, met weer een goede servicedruk van de thuisploeg.  De passing was goed en spelverdeler Matthias Sukaldi kon de aanvallers goed in stelling brengen. Ook deze set werd binnengehaald door Set-Up: 25-23. Set-Up kon de lijn niet doortrekken in de derde set. De gasten uit Groningen kwamen beter in het spel en lieten zien ook behoorlijk wat kwaliteit in huis hebben. Veracles won de derde set met 20-25. Set-Up herpakte zich in de vierde set, liep nog tegen een discutabele rode kaart aan, maar wist wel de vierde set te winnen (25-20) en daarmee de wedstrijd.

Bekende KHC ´er Jan Rill gehuldigd

KAMPEN - Jan Rill is 50 jaar lid van KHC. Om die reden werd hij, voorafgaand aan de wedstrijd tussen KHC en VV Heerenveen, gehuldigd door voorzitter Rob van der Weerd van de supportersvereniging.