Damesteam Reflex trekt in vijf sets aan kortste eind

KAMPEN – Het damesteam van Reflex heeft zaterdag in eigen huis niet weten te winnen van CSE Regio Zwolle Volleybal D4. Zoals eerder dit seizoen bij wedstrijden van Reflex waren er vijf sets nodig om een winnaar aan te wijzen.        

Reflex begon niet sterk aan de eerste set. Al snel bleek dat het talententeam van de Zwollenaren een sterke service in huis heeft. Niettemin kwam Reflex beter in de wedstrijd, ging de pass beter en werd het goede spel in de aanval afgemaakt, met een 25-21 setwinst voor Reflex tot gevolg. De goede lijn werd voortgezet in de tweede set met een prima serviceserie aan het eind waarmee ook de tweede set een prooi werd voor de Kamper volleybalploeg (25-18). 

De wedstrijd kantelde in de derde set. Het team uit Zwolle kreeg al vroeg in de set een kleine voorsprong, met dank aan een stevige servicedruk. Reflex liep achter de feiten aan en wist zich niet meer te herpakken: 19-25. De vierde set verliep bijna hetzelfde als de derde set en werd dus eveneens verloren, ditmaal met 20-25. Spannender was het in de vijfde en beslissende set. De gasten namen weliswaar een vlugge voorsprong (3-7), maar Reflex wist gelijk te komen tot 12-12 om uiteindelijk alsnog met 12-15 te verliezen. De volgende thuiswedstrijd van Reflex is 3 december om 13.00 tegen VC058.