Meditatieve vieringen

KAMPEN – In de Buitenkerk wordt op woensdag 30 november en woensdag 14  december een meditatieve viering gehouden. 

Iedereen is welkom. Aanvang 19:30 uur.

Extra show TOP2000 Live in ’t Ukien

KAMPEN - Op donderdag 8 december is er een extra show van de ‘TOP2000 Live’-band in ’t Ukien, omdat de show op zaterdag 10 december is uitverkocht. De ticketverkoop voor 8 december is inmiddels gestart.

Bij TOP2000 Live zijn de beste nummers uit de bekende Radio 2-lijst te horen. De grotendeels Kamperse formatie met Gertjan van der Weerd, Bauke Bakker, Geert Leurink en Rutger Renden verzorgt de muziek. Doe Maar, U2, Bruno Mars en nog veel meer artiesten van toen en nu komen voorbij.

Er is deze avond daarnaast een speciale actie voor de vrijwilligers die werk verrichten voor Stichting Wijz Kampen. Zij krijgen op 8 december gratis entree en de eerste twee consumpties gratis. Aanmelden kan via info@wijzkampen.nl o.v.v. naam en de afdeling waarvoor het vrijwilligerswerk is gedaan.

De reguliere ticketverkoop à €10,00 per kaartje is gestart via www.ukien.nl en Blue Music aan Bovenhofstraat 4. Let op: de show op donderdag 8 december is zonder popquiz.

Met de Stadsbuurtbus naar KIOK

KAMPEN - De Stadsbuurtbus Kampen - lijn 510 brengt bezoekers naar Kerst in Oud Kampen 2022. Op 10 en 11 december 2022 rijden is er daarom een extra dienstregeling. 

"Zaterdag 10 december rijden we van 09.45 tot 21.45 uur en op zondag 11 december van 13.45 tot 21.45 uur. De meest actuele dienstregeling vindt u op 9292.nl of in de 9292 app.
Tijdelijke halte Cellebroederweg."

De Stadsbuurtbus rijdt vanaf station Kampen Zuid. Uitstappen voor Kerst in Oud Kampen kan het beste bij de tijdelijke halte aan de Cellebroederweg. Deze halte is bij bakker Vermeij. "Vanaf daar loopt u in ongeveer 8 minuten naar het centrum van Kampen. De laatste bus terug naar station Kampen Zuid vertrekt hier op beide dagen om 21.30 uur."

Weihnachtsoratorium Bach 

KAMPEN - ‘Jauchzet, frohlokket, auf, preiset die Tage!’ Juich en jubel, prijs de dagen! Met schallende trompetten en juichende koren wordt de geboorte van Jezus aangekondigd in de eerste cantate van het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach. Op vrijdag 9 december voert Concertkoor Immanuel dit vreugdevolle werk uit in de Buitenkerk in Kampen.

Aan dit concert werken orkest Strijklicht en de volgende solisten mee: Anastasia Terranova, sopraan, Dave ten Kate, countertenor, Roele Kok, bas, Bert van Lieshout, tenor en Maurits Bunt en Arjen Leistra op klavecimbel en kistorgel. Aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten 22,50 in de voorverkoop en 25 euro aan de kerk.